Felicitació a l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil per la feina desenvolupada durant 2020

Imatge
La batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Servera, han agraït als voluntaris de protecció civil del municipi la immensa feina que han portat a terme durant el 2020 per mor, principalment, de la crisi sanitària i pandèmia que patim. Una feina que els voluntaris han fet de forma altruista i en benefici de la societat. 

Les accions portades a terme per l'agrupació de voluntaris de protecció civil aquest 2020, baix la coordinació de l'oficial de policia, Joaquim Salvador, han estat des del repartiment d'ordinadors, i material escolar durant el confinament, a feines de desinfecció d'edificis, punts estratègics, parcs infantils i també l'assistència i presència durant els cribratges PCR etc. 

L'Ajuntament va obsequiar a tots els voluntaris de l'Agrupació de Protecció Civil amb un petit lot de productes nadalencs, en demostració d'agraïment per una feina que els voluntaris fan de forma altruista durant les hores de lleure. 

En l'actualitat, el nombre de voluntaris de l'agrupació és d'una quinzena, després de la incorporació de noves persones durant la crisi sanitària, que van voler formar part de la Protecció Civil, en un moment que la seva feina era més necessària que mai. 

L'Ajuntament obre les portes al fet que més persones que ho desitgin es facin voluntàries.

Cliqueu AQUÍ per accedir a més informació sobre la Protecció Civil i les direccions de contacte per sol·licitar formar-ne part. 


 
 
Imatges relacionades