L'Ajuntament prorroga la vigència de les targetes verdes de 2020 fins al 31 de març

Imatge

Les persones residents al nucli antic i usuàries de les targetes verdes que compleixen els requisits i han demanat la sol·licitud de renovació per al 2021 podran utilitzar la targeta antiga al seu vehicle fins al 31 de març. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha allargat dos mesos el període de vigència de les targetes de l'any passat per evitar que la demora en l'expedició de les noves autoritzacions pugui perjudicar els ciutadans. 
Val a dir que la situació d'excepcionalitat que patim per la crisi sanitària de la COVID 19 ha provocat en les darreres setmanes diverses baixes en els diferents gabinets de la Policia, fet que, juntament amb altres baixes de llarga durada, ha provocat una demora en la tramitació de les targetes, les quals tenien vigència ordinària fins al final del gener. 
En aquests moments ja s'han emès prop de 350 resolucions de concessió de noves targetes (renovacions) per a l'any 2021. Els ciutadans que ja hagin recollit les targetes verdes per al 2021 poden substituir l'anterior i emprar la nova normalment.
 
Etiquetes relacionades
Mobilitat