Ciutadella amplia el contracte de socorrisme i dota de vigilància sa Platja Gran i sa Caleta 

Imatge
El contracte per a la vigilància de les platges de Ciutadella comptarà enguany amb 1.240 hores més de servei, fet que permetrà tenir socorrista aquest estiu a sa Platja Gran i a sa  Caleta. En el cas de la platja urbana es va iniciar ja el 15 de juny i es prolongará fins a mitjan setembre. Mentre que sa Caleta estarà vigilada els mesos de juliol i agost. 

Amb aquesta modificació, el cost de la vigilància i del socorrisme de les platges de Ciutadella ascendeix ja a 401.000 euros anuals i mobilitza vint-i-set socorristes, que donen servei a un total d'onze platges del municipi, amb la supervisió d'un oficial, coordinador de platges i emergències. 

D'aquesta manera, les platges vigilades entre l'1 de juny i el 30 de  setembre són les de cala en Blanes, Santandria, cala Blanca, cala en Bosc, Son Xoriguer, la Vall, Son Saura, cala en Turqueta i Macarella.

Entre el 15 de juny i el 15 de  setembre s'incorpora vigilància a sa platja Gran, i durant els  mesos de  juliol i agost  també hi haurà presència de socorrista a la platja de sa Caleta. 

El regidor responsable de Socorrisme i Vigilàncies, Sergi Servera, considera que, d'aquesta manera, es compleix un dels compromisos del principi de la present legislatura, que era millorar el servei de socorrisme (s'ha incrementat en més de 100.000 euros anuals respecte al contracte anterior), i s'hi han afegit hores de servei per a poder donar cobertura a les platges de sa Caleta i sa Platja Gran.
 
 
Etiquetes relacionades
Salvament i vigilància de platges