INICICONTACT@BUSCARLINKS INFORMACION
Inscripcions Voluntaris festes Sant Joan.
Vist el bon desenvolupament dels jocs d'es Pla del 2012 i el bon resultat de la col·laboració dels voluntaris se Sant Joan que van ajudar a obrir un carrerany per tal de facilitar el pas dels cavalls durant la celebració dels jocs.... Inscripcións
voluntaris sant joan

Vist el bon desenvolupament dels jocs d'es Pla del 2012 i el bon resultat de la col·laboració dels voluntaris se Sant Joan que van ajudar a obrir un carrerany per tal de facilitar el pas dels cavalls durant la celebració dels jocs. El projecte de voluntaris de Sant Joan continua sota la direcció de Protecció Civil i Policia Local, l’Ajuntament de Ciutadella, i per això es mantindrà oberta l’inscripció durant tot l’any a totes aquelles persones que vulguin participar.

Noltros ja som volutaris, i tu? L'únic requisit és ser major d'edat i acceptar el compromís que hi ha en les fixes d'inscripció.

Per aquest motiu, tots aquells i aquelles que vulguin participar com a voluntaris/ies a les corregudes d´es pla a les Festes de Sant Joan i/o a altres actes de la Festa a les quals es pugui establir aquest tipus de col.laboració ciutadana en un futur, es podran inscriure a través de l´OAC ( Oficina d´Atenció al Ciutadà) o bé emplenant la fitxa que es troba a la web de policia local i enviant-la a l’email: cap.policia@policiaciutadella.org.
 

DESCÀRREGAR INSCRIPCIÓ

 
Ajuntament de Ciutadella  
Policia Local de Ciutadella  2019