Ciutadella estrena nou web de Policia Local

Imatge
La Policia Local de Ciutadella ha posat en marxa un nou web per tal de facilitar la interacció amb la ciutadania i facilitar la informació, la gestió i els tràmits específics que duu a terme el servei. El web es nodreix de continguts propis i també d'informació del web municipal, i pretén valorar la feina en matèria de seguretat ciutadana, la protecció civil, el transport públic, i el socorrisme i la vigilància de platges. 

Amb una clara finalitat de servei públic, el web té com a prioritat facilitar la informació al ciutadà i la manera de actuar en casos de violència de gènere i d'assetjament a l'escola, potenciar la figura del policia tutor, i facilitar les gestions com la recuperació d'objectes perduts. Un dels objectius pretén ser la transparència i la posada a disposició del públic d'informació estadística sobre les actuacions de la Policia al municipi.

Una vegada publicat el nou web, la intenció és ara, de forma progressiva, anar incorporant serveis per als ciutadans que contribueixin a un millor coneixement i a la valoració de les funcions que té la Policia Local, i la feina que aquest cos desenvolupa en favor dels vesins i visitants del nostre municipi. 

El web ha estat desenvolupat per l'empresa pública SILME a partir de la supervisió del regidor de Seguretat Ciutadana y Noves Tecnologies, Sergi Servera, i també amb la feina operativa del gabinet d'informàtica de la Policia Local.