Informació d'actualitat
Ciutadella augmentarà la vigilància policial amb la campanya de prevenció i comerç segur Nadal 2021
Ciutadella augmentarà la vigilància policial amb la campanya de prevenció i comerç segur Nadal 2021

L'Ajuntament de Ciutadella, mitjançant el Servei de la Policia Local, ha previst del 20 de desembre al 9 de gener una campanya de reforç de la vigilància en el marc de les mesures de prevenció pel comerç segur durant aquestes festes. En total s' han previst 53 serveis extraordinaris damunt els mínims de servei habituals. 


Entrega de creus al mèrit policial
Entrega de creus al mèrit policial

El Govern condecora la Policia Local de Ciutadella amb 5 creus blaves i 14 de blanques al mèrit policial en un acte de reconeixement a les policies locals de Menorca portat a terme al Teatre des Born de Ciutadella. 
 


En marxa un borsí de policies locals interins per pal·liar la manca d'efectius als municipis
En marxa un borsí de policies locals interins per pal·liar la manca d'efectius als municipis

El Butlletí Oficial de les Illes Balears va publicar dissabte 23 de octubre una convocatòria per constituir una borsa temporal de policies locals interins, posada en marxa per la conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern balear. Els aspirants han d'indicar l'illa a la qual opten, només poden optar per una illa (Mallorca, Menorca, Eivissa o Formentera) i han d' indicar l'illa d'elecció en el model de sol·licitud. El termini per presentar sol·licituds és fins al 8 de novembre i es pot fer  de forma telemàtica AQUÍ.  També  hi podeu trobar la documentació i instruccions específiques per formar part d' aquesta borsa. Els aspirants a aquesta borsa poden ser persones que no tinguin el curs bàsic ja que rebran un fet expressament per part de l'EBAP.

 


Ciutadella finalitza el procés d'estabilització de la Policia Local amb el nomenament de 9 funcionaris de carreraCiutadella finalitza el procés d'estabilització de la Policia Local amb el nomenament de 9 funcionaris de carrera

La totalitat de les places de la policia local de Ciutadella són ja ocupades per funcionaris de carrera amb el nomenament de nou nous funcionaris i la culminació, d'aquesta manera, del procés d'estabilització de la Policia Local,el qual ha eliminat la interinitat al cos.


L'Ajuntament inicia una exhaustiva recollida d'informació sobre la mobilitat al municipi
L'Ajuntament inicia una exhaustiva recollida d'informació sobre la mobilitat al municipi

Els carrers de Ciutadella seran durant aquesta setmana un laboratori que a través de la iniciativa impulsada des de el Servei de Mobilitat i executada per l'empresa Doymo permetrà radiografiar en detall l'escenari actual de la mobilitat al municipi. Les dades de l'estudi que serviran de punt de partida per a l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Ciutadella. Des de dimarts i fins divendres al carrer hi haurà repartits diferents punts de control amb enquestadors, també aformanents manuals i automàtics a les principals vies de trànsit. Per tal de dur a terme aquesta recollida d'informació i poder disposar de dades representatives es demana la màxima col·laboració ciutadana. Aquesta primera fase es complementarà durant la setmana que ve amb una àmplia enquesta telefònica, la qual permetrà complementar la fotografia de la realitat actual de la mobilitat al municipi.


 
 
29NOVcampanya nadal 202124NOVConvocatòria per a proveir, per mitjà de la promoció interna, 3 places d'oficial de la policia local16NOVcondecor policia05NOVAprovació inicial del Reglament d’ús social dels edificis i de les instal·lacions dels centres públics de segon cicle d’educació infantil i primària de Ciu...28OCTAcord de Ple ordinari de dia 21 d’octubre de 2021, punt 4 de l’ordre del dia, de ratificació del primer i del segon punts d’acord de la Resolució d’Alcaldi...27OCTBorsa interina policia21OCTNomenament policies 20OCTCreació d'una borsa per a possibles atribucions temporals de funcions de coordinació administrativa de cementiris (únicament hi pot participar per a person...18OCTAprovació inicial de la modificació del Reglament de Participació Ciutadana (expedient 2021/010668)14OCTBases i convocatòria per a regir el procés de selecció de personal per a constituir una borsa de treball de la categoria laboral de manteniment i treballs ...05OCTMobilitat27SETConvocatòria i bases que regiran el procediment selectiu per a constituir una borsa d'aspirants a ser nomenats interinament Auxiliars Administratius23SETCONSULTA PRELIMINAR DE MERCAT DEL SERVEI D’ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL I PATRIMONIAL DE L’AJUNTAMENT DE CIUTADELLA DE MENORCA I DELS SEUS ORGANISM...01SETagost 202131AGOBases per a regir el procés de selecció de personal per a constituir una borsa de la categoria de treball familiar per a cobrir, amb caràcter laboral tempo...18AGOplaces policia18AGOAprovació inicial projecte de millora d’infraestructures i pavimentació del carrer Sor Àgueda, carrer Marquès d’Albranca, carrer Josep Maria Fivaller (part...12AGOAprovació inicial de la modificació del preu públic 0.13 regulador de la prestació de serveis de l'Escola municipal de Música i Arts escèniques12AGOAprovació inicial de l’expedient per a la imposició i la ordenació de les contribucions especials en el projecte de clavegueram del carrer General Morera, ...21JULAprovació del mòdul de preus de la construcció Mc per l’any 2021